AcasăPoliticaPesedistii fac jonglerii electorale cu fondurile Primariei Sectorului 1

Pesedistii fac jonglerii electorale cu fondurile Primariei Sectorului 1

Profitand de faptul ca DNA i-a scapat de Andrei Chiliman, care s-a dovedit o nuca tare la precedentele alegeri (sa nu uitam, liberalul a tot fost ales in fruntea primului sector al Capitalei incepand din 2004-n.r), pesedistii incearca sa puna mana cu orice pret pe Primaria Sectorului 1, facand, practic, tot ce le sta in putinta pentru a le taia sansa liberalilor de a mai avea un reprezentant in fruntea institutiei situate pe Bulevardul Banu Manta.

O dovada in acest sens sta cea mai recenta miscare la care se gandesc sa apeleze social-democratii din randul carora vine viceprimarul Motoc, cel care a preluat, temporar, atributiile primarului Chiliman (cata vreme acesta din urma este suspendat, odata intrat in vizorul DNA si, ulterior, plasat sub control judiciar-n.r). „National” a aflat de la o sursa demna de incredere din randul liberalilor din cadrul Consiliului Local al acestui sector in ce consta exact acest demers al PSD.

Si anume: social-democratii au redactat un proiect de hotarare, pe care au de gand sa il supuna, marti, aprobarii Consiliului Local, prin care intentioneaza sa „deturneze” fonduri din cele destinare reabilitarii termice a blocurilor din sectorul 1, pentru a achizitiona mai multe locuinte.

Este vorba, mai exact, despre nu mai putin de 150 de apartamente ce ar urma sa fie cumparate la pretul de 30.000 de euro fiecare si pe care, din cate ne-a dezvaluie sursa noastra, pesedistii au in plan sa le ofere persoanelor defavorizate din sectorului 1 drept locuinte sociale. Totul, practic, in plina campanie electorala pentru alegerile locale care bat la usa, pesedistii „tragand spuza” realizarii unui astfel de proiect social pe barba lor.

Pana la urma cum altfel ar putea fi interpretat un asemenea gest, par sa se gandeasca social-democratii, altfel decat ca formatiunea condusa actualmente de interimarul Liviu Dragnea are mare grija de locuitorii sectorului 1 care sunt momentan pastoriti, temporar, de pesedistul Motoc.

Ramane, insa, de vazut daca proiectul de hotarare ce contine marinimosul plan al PSD-ului trece de votul Consiliului Local, de saptamana viitoare, aprobare fara de care, in mod clar, nu are nicio sansa sa fie implementat.

Sursa foto: arenaconstruct.ro

author avatar
eNational
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger