AcasăPoliticaPesedistii baga Grebla in CCR

Pesedistii baga Grebla in CCR

TONI GREBLA - Deoarece o inlocuieste pe Iulia Motoc, noul judecator al CCR va avea un mandat redus, de 6 ani in loc de 9

Schimbare de macaz in cazul desemnarii unui nou judecator la CCR, in locul Iuliei Motoc: Victor Ponta renunta la Lucian Bolcas si il propune pe Toni Grebla.

TONI GREBLA - Deoarece o inlocuieste pe Iulia Motoc, noul judecator al CCR va avea un mandat redus, de 6 ani in loc de 9

Acuzatia de antisemitism s-a dovedit a fi fatala pentru Lucian Bolcas, care s-a vazut nevoit, ieri, sa renunte la nominalizarea sa la CCR. Eveniment petrecut dupa o intalnire avuta cu premierul Victor Ponta. Imediat, Ponta l-a desemnat pe senatorul PSD Toni Grebla, care a si fost audiat (si avizat favorabil) de Comisia juridica si votat de plenul Senatului in doar cateva ore. Asta si cu concursul liberalilor, care au privit cu ochi buni alegerea lui Grebla.

”In intreaga mea activitate nu m-am ghidat dupa dorinte individuale sau interese de grup. Am pus mai presus de orice interesul tarii. Nu sunt o noutate careia sa i se descopere ceva acum. Imediat ce voi fi confirmat, este obligatorie demisia din partid. Raman cu o singura activitate: judecator la CCR”, a declarat Toni Grebla, imediat dupa oficializarea nominalizarii. ”Nu voi fi in una sau alta dintre tabere (pro si anti Basescu – n.r.)”, s-a grabit Grebla sa adauge.

LUCIAN BOLCAS - Politicianul caruia trecutul peremist i-a afectat viitorul pesedist
author avatar
Simona Badulescu
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger