AcasăPoliticaPesedistii ametesc UNPR-ul cu dusuri scotiene

Pesedistii ametesc UNPR-ul cu dusuri scotiene

Desi uneperistii lui Gabriel Oprea spun ca problema participarii pe liste comun cu PSD la alegerile din acest an urmeaza sa se clarifice pana la sfirsitul lunii, social-democratii lui Liviu Dragnea nu se grabesc sa bata palma cu fostii lor tovarasi. Dar nici nu le ucid sperantele inainte de a vedea daca au sau nu ceva de castigat de pe urma UNPR-ului.

In timp ce Codrin Stefanescu enite sa omoare sperantele nutrite de uneperisti, Catalin Ivan le transmite oamenilor lui Gabriel Oprea ca mai bine ar candida pe cont propriu in acest an

Chestionat pe tema, Codrin Stefanescu (secretar general adjunct al PSD), recunoaste ca “e complicata putin chestiunea”. “Este posibil sa mergem pe liste comune, nu stiu daca la locale sau la parlamentare, sau la una dintre cele doua. Pana la mijlocul lui februarie, tot facem analize si noi, si ei. (…) Este o comisie din lideri PSD si UNPR, care vor face analiza la nivel national, urmeaza intalniri de socializare intre grupurile parlamentare PSD si UNPR, urmeaza intalniri intre conducerile partidelor, intre Dragnea si Oprea”, a expediat Stefanescu rezolvarea pentru luna februarie. Mai onest, Catalin Ivan (care insista in continuare ca este membru PSD) spune ca e greu de crezut intr-o reapropiere de UNPR cata vreme acesta a tradat PSD-ul lasandu-l fara majoritate in Parlament, dupa demisia lui Victor Ponta. “Nu stiu daca pesedistii vor trece foarte usor peste tradarea lui Gabriel Oprea”, spune acum Ivan. In plus, acesta adauga si ca nu este un fan al metodei “lipirii” partidelor in vederea accederii in Parlament. “Parerea mea este ca a fost o practica nociva si pentru politica din Romania, dar si pentru societate in general. Deci eu le doresc si celor de la ALDE si celor de la UNPR si altor partide care mai sunt pe scena politica sa candideze pe liste proprii, sa-i convinga pe romani, sa intre in Parlament si dupa aceea vom vedea ce majoritati vom face”, sustine Catalin Ivan o varianta deloc placuta UNPR-ului.

author avatar
Simona Badulescu
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger