AcasăPoliticaPesedistii amana depunerea unei motiuni de cenzura pe Sanatate

Pesedistii amana depunerea unei motiuni de cenzura pe Sanatate

Social-democratii s-au intalnit in prima parte a zilei pentru a discuta pe marginea unei eventuale motiuni de cenzura la adresa actualului ministru al Sanatatii, in chestiunea imbolnavirii micutilor din Arges.

Doar ca dupa ce s-au gandit mai bine si s-au consultat pe acest subiect, au decis sa amane eventual initiere a unei masuri de „taxare” a activitatii oficialului guvernamental.

Mai clar fie spus, Patriciu Achimas-Cadariu scapa, pentru moment, de emotiile ca ar putea devenit tinta unei motiuni de cenzura, de vreme ce pesedistii asteapta sa treaca aceasta perioada dificila pentru copiii cu sindrom hemolitic-uremic, si parintii lor, dar si pentru si medicii care ii ingrijesc, pana sa vada daca mai duc la bun sfarsit o astfel de intiativa. „Dupa ce aceasta situatie de criza se va incheia (…) vom analiza atunci oportunitatea depunerii unei motiuni”, a precizat Dragnea, marti, la finele sedintei PSD i care s-a discutat pe marginea acestui subiect.

Va reamintim ca in aceasta dimineata, la spitalul „Marie Curie” din Capitala mai erau internati sapte copii din Arges, cu sindrom hemolitic-uremic (SHU), dar si ca medicii au anuntat, in ultimele 3-4 zile, ca starea lor e tot mai buna. De altfel, sefa sectiei de Nefrologie de la acest spital a mentionat ca, in cursul zilei, o fetita de un an si o luna urma sa fie externata.

author avatar
Cristina Stefan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger