AcasăPoliticaPesedistii aduna voturile lui Cioaba cu manusile lui Gabriel Oprea

Pesedistii aduna voturile lui Cioaba cu manusile lui Gabriel Oprea

Desi l-au criticat pe Traian Basescu pentru legaturile cu Mondialu’ (Bercea – n.r), social-democratii si-au tras si ei un International al lor. Mai exact pe Dorin Cioaba, autointitulatul rege international al romilor.

UNPR-ul lui Gabriel Oprea se infrateste cu partidul lui Dorin Cioaba

Din inima Sibiului, Dorin Cioaba s-a declarat fanul lui Victor Ponta. Are fason de sef de stat si nici nu-l doare gura sa le promita si romilor un trai mai bun. „Oferta politica este cea mai slaba care a fost vreodataa. Vedem politicieni care se deghizeaza in mascarici, isi pun casca. Fac referire la doamna Udrea, nu stiu la ce o ajuta daca va ajunge la Cotroceni, poate sa nu arunce oamenii cu pietre, cu sticle. Nici ceilalti candidati nu vor sa prezinte un program politic. Domnul Tariceanu nu vine cu nimic care sa ajute romii. Domnul primar Iohannis nici atat, el e atat de sus ca n-are ochi pentru comunitatea de rom. (…) Domnul Ponta ar fi candidatul care ar avea sanse reale sa ajunga presedintele Romaniei”, a afirmat Cioaba.

GABRIEL OPREA

Mai mult, ca proaspat presedinte al Partidului Alianta Democrata a Romilor,Dorin Cioaba isi doreste sa puna de un aranjament politic cu formatiuniile aflate la guvernare. Cum insa pesedistii se jeneaza sa defileze la brat cu reprezentantii romilor, dar au nevoie de voturile acestora, i-au bagat la inaintare pe progresistii lui Gabriel Oprea. Asa se face ca, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei va semna astazi un protocol de colaborare cu Partidului Alianta Democrata a Romilor, document prin care romi se vor angaja, evident, sa sustina candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger