AcasăPoliticaPesedistele il rasfata pe Ponta de 1 iunie

Pesedistele il rasfata pe Ponta de 1 iunie

Desi ziua de ieri a fost una de sarbatoare pentru copii, doamnele din PSD si-au indreptat toata atentia asupra lui Victor Ponta, dedicandu-i acestuia pagini intregi de aprecieri.

Social-democratele s-au intrecut in laude la adresa lui Victor Ponta

La initiativa social-democratelor, Victor Ponta a ajuns eroul zilei de 1 iunie. ”Amazoanele” pesediste s-au intrecut in laude fara perdea, vorbind despre succesele in campul muncii inregistrate de liderul lor. Tonul a fost dat de Rovana Plumb, ministru si presedinte al Consiliului National al PSD. „Astazi, intra in vigoare masura privind reducerea TVA la alimente si, totodata, va fi promulgata legea privind dublarea alocatiilor. (…) Guvernul condus de Victor Ponta este cel care aplica aceste masuri, fiind o premiera pentru politica romaneasca.  Dupa anii de austeritate, iata ca Romania are o guvernare si un prim-ministru care stiu sa propuna si sa aplice atat masuri cu impact economic semnificativ, cat si masuri cu impact social la fel de mare”, a sustinut Rovana Plumb. „Cresterea constanta a PIB in ultimii trei ani si rezultatele economice ale guvernarii Ponta nu sunt doar pe hartie. Ele ajung in buzunarele romanilor, iar astazi vedem doua exemple clare in acest sens: TVA pentru toate produsele alimentare scade cu 15%, iar alocatiile tuturor copiilor se dubleaza, odata cu promulgarea de catre presedinte a legii adoptate deja. Actualul Guvern este singurul in timpul careia TVA a scazut si alocatiile s-au dublat!”, i-a tinut isonul si colega de partid Gabriela Firea.

Liberalii fluiera din tribuna

„Oda” pesedistelor a fost bruiata de vicepresedintele PNL Ludovic Orban. In opinia acestuia, masurile promovate de Victor Ponta si ridicate in slavi de doamnele din PSD sunt „improvizatii”. „In momentul de fata Victor Ponta a pierdut complet busola asupra guvernarii Romaniei. El nu guverneaza pentru Romania. Tot ce face este pentru a se mentine in functia de prim-ministru”, a explicat Orban.

 

author avatar
Adelina Ionicel
613 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger