AcasăPoliticaPeremistii vor sa-l faca europarlamentar pe Ilie Nastase

Peremistii vor sa-l faca europarlamentar pe Ilie Nastase

Ilie Nastase ar putea deschide lista PRM la europarlamentare

Declaratiile critice ale lui Ilie Nastase la adresa extremistilor maghiari l-au dat pe spate pe Gheorghe Funar. Plin de admiratie, liderul PRM s-a grabit sa anunte candidatura fostului tenisman la europarlamentarele din primavara.

Ilie Nastase ar putea deschide lista PRM la europarlamentare

”Acum m-am desteptat si as vrea sa intru si eu in politica. Sa ma duc si eu la Parlamentul European sa vorbesc si eu despre Romania, sa vorbesc despre ce se intampla in Romania, ca sa nu-l mai creada europenii pe acest domn Tokes”, a afirmat, deunazi, Nastase. Incurajat de aceasta interventie, Funar s-a apucat sa vorbeasca despre intelegerea dintre fostul tenisman si PRM.

”Patriotul Ilie Nastase a acceptat sa candideze pe lista PRM pentru Parlamentul European. (…) Presedintele PRM i-a lansat invitatia bunului roman Ilie Nastase sa candideze pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Invitatia a fost acceptata imediat si marele campion Ilie Nastase va fi purtatorul de drapel al Partidului Romania Mare la alegerile europarlamentare”, se arata intr-un comunicat al PRM. Chestionat pe tema, Ilie Nastase a recunoscut ca a fost contactat de peremisti, dar a precizat ca nu a luat nicio hotarare in acest sens. ”Am discutat cu domnul Funar si cu domnul Vadim, dar nu am luat inca o decizie, pentru ca nu stiu cat timp am, deoarece sunt implicat in organziarea turneului BRD Nastase Tiriac Trophy”, a mai spus Ilie Nastase.

[poll id=”716″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger