AcasăPoliticaPeremistii se ridica impotriva Tribunului

Peremistii se ridica impotriva Tribunului

De cand nu mai au succes la electorat, peremistii vor sa scape de Corneliu Vadim Tudor

Indrumati de Dumitru Badea, peremistii din 24 de organizatii au pus, sambata, de o plenara la care l-au debarcat pe Corneliu Vadim Tudor din fruntea partidului.

De cand nu mai au succes la electorat, peremistii vor sa scape de Corneliu Vadim Tudor

Ce s-a intamplat in spatele usilor plenarei a explicat Gheorghe Funar: „Au modificat statutul si s-a analizat situatia actuala din partid, cauzele care au dus la prabusirea PRM. O modificare esentiala: Consiliul National poate sa demita Biroul Permanent si Comitetul Director. Din cele doua structuri de conducere face parte si presedintele si atunci implicit s-a apreciat ca si presedintele partidului a fost schimbat. Eu le-am spus colegilor ca presedintele este ales de congresul partidului, ca atare doar congresul il poate schimba din functie, dar n-au vrut sa tina seama si s-a decis un congres extraordinar al partidului in 27 iulie”.

Vadim Tudor nu numai ca a contestat deciziile luate sambata, dar i-a si amenintat pe pucisti cu tribunalul: „Intrunirea a fost ilegala si nestatutara”. In plus, a sustinut ca sforile au fost trase de pesedistul Viorel Hrebenciuc: „In spatele acestei actiuni este Hrebenciuc, care a pus la bataie o suma de 200.000 de euro, inchirierea salii, deplasare, cazare si le-a mai promis doua milioane de euro pentru asa-zisa restructurare a filialelor”.

author avatar
Simona Badulescu
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger