AcasăPoliticaPerchezitii la primaria Constanta. Radu Mazare: M-am spalat pe cap. S-ar putea...

Perchezitii la primaria Constanta. Radu Mazare: M-am spalat pe cap. S-ar putea sa nu ma intorc acasa. Asta-i viata!

Edilul constantean le-a spus jurnalistilor, joi, in momentul in care a venit la primarie, institutie in care procurorii DNA au venit inca de dimineata pentru a face perchezitii, ca e pregatit si pentru varianta ca s-ar putea ca astazi sa nu se mai intoarca acasa, in ideea ca s-ar putea sa fie dus la audieri sau chiar ”saltat”.

Intai de toate, Radu Mazare a spus ca nu s-au facut perchezitii in locuinta sa, joi, si ca pana sa ajunga el la primarie, la verificarile facute de procurori a asistat viceprimarul constantean. „Am discutat cu ei de dimineata si a venit inaintea mea viceprimarul sa asiste la perchezitie”, a declarat Mazare, adaugand ca nu stie exact ce anume cauta procurorii la institutia in cauza.

In tot acest timp, pana sa ajunga la sediul primariei, Radu Mazare a lasat sa se inteleaga ca s-a pregatit, atat emotional, cat si fizic, pentru oricare dintre cele doua variante posibile, la capatul acestei zile. „Intre timp m-am spalat pe cap, m-am dat cu un deodorant care imi aduce mie aminte de Brazilia, m-am imbracat mai gros. S-ar putea sa ma intorc, s-ar putea sa nu ma intorc acasa. Asta-i viata!”, le-a mai spus primarul jurnalistilor.

Insa, oricat ar fi de tensonata situatia, Mazare nu s-a dezis de stilu-i caracteristic de abordare a lucrurilor, spunand ca daca nu il „umfla” oamenii legii, se duce sa faca spor, mai exact sa „dea o tura cu caiacul”, fiind o zi frumoasa.

223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger