AcasăPoliticaPerchezitii la firma cumnatului premierului. Reactia lui Victor Ponta!

Perchezitii la firma cumnatului premierului. Reactia lui Victor Ponta!

In conditiile in care procurorii DNA au facut, marti, o serie de perchezitii, atat in Capitala, cat si in Ploiesti, la sediile unor firme, printre ele si la cel al societatii comerciale detinute de cumnatul primului-ministru, iar acesta din urma a si fost adus la audieri, la DNA Ploiesti, primul-ministru a avut o prima reactie.

Seful Guvernului s-a ferit sa faca vreun comentariu in acest caz, rezumandu-se sa spuna ca legea e una singura si ca toti oamenii sunt egali in fata ei. „Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu/Legea trebuie sa fie egala pt toti”, a scris primul-ministru pe contul sau de Twitter.

Cumnatul, la audieri la DNA Ploiesti

(captura twitter/Victor Ponta)

Sotul surorii sefului Guvernului, Iulian Hertanu, a fost adus, in jurul orei 11.30,  la sediul procurorilor anticoruptie din Ploiesti, pentru a fi audiat in acest caz. Barbautl nu a facut declaratii la intrarea in cladire.

Suspiciuni de fraudare a fondurilor UE

Procurorii anticoruptie au anuntat, marti dimineata, ca in cursul acestei zile se fac perchezitii, atat in Bucuresit, cat si in Ploiesti, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind posibile fapte asimilate celor de coruptie, precum si a unor acte de fraudare a fondurilor Uniunii Europene.

Este vorba despre verificari la 14 adrese -sedii de societati comerciale si domicilii ale unor persoane, majoritatea situate in Capitala si in orasul Ploiesti.

179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger