AcasăPoliticaPerchezitii in Capitala/Se fac verificari in privinta unor liste electorale

Perchezitii in Capitala/Se fac verificari in privinta unor liste electorale

In urma cu scurt timp s-a aflat faptul ca procurorii anticoruptie fac verificari al mai multe adrese din Capitala si din judetul limitrof, Ilfov, intr-un caz in care exista suspiciuni in privinta unor liste electorale.

UPDATE: Se fac perchezitii la Primaria sectorului 5 din Capitala. Cel mai probabil, in cadrul actiunii  de azi, vor fi identificate si, eventual, ridicate o serie de inscrisuri si alte elemente care le-ar putea fi utile anchetatorilor.

In ziua in care a inceput, practic, campania electorala pentru scrutinul din 5 iunie, aflam despre actiunea procurorilor DNA care vizeaza verificari la sase adrese din Capitala si Ilfov, doua dintre ele apartinand, din cate anunta DNA, intr-un scurt comunicat, unei institutii publice. Restul de patru sunt domicilii ale unor persoane fizice. Anchetatorii nu au facut si alte precizari cu privire la numele institutiei publice la care se fac aceste verificari.

Ce au anuntat, insa, este faptul ca perchezitiile de vineri fac parte dintr-un dosar aflat in plina ancheta ce are legatura cu liste electorale. Mai precis, DNA precizeaza ca se „efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, printre care si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in legatura cu falsificarea listelor electorale, comise in cursul anului 2016”.

Vom reveni cu detalii!

260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger