AcasăPoliticaPentru ce a tinut premierul sa le multumeasca, duminica, pompierilor!

Pentru ce a tinut premierul sa le multumeasca, duminica, pompierilor!

Fac parte din echipajele chemate sa intervina de urgenta la locul unor incendii puternice, la dezastre naturale sau accidente grave. Si de fiecare data intervin cu mult curaj si daruire, fara sa se gandeasca la faptul ca risca sa ajunga, uneori, din salvatori victime.

Si cum data de 13 septembrie este special destinata pompierilor si actiunilor lor contra cronometru, premierul nu a vrut ca momentul sa treaca fara a le transmite un gand bun celor dintai.

Cunoscut fiind faptul ca, prin intermediul contului sau de pe o populara retea de socializare, obisnuieste sa transmita, printre altele, atat mesaje adresate sustinatorilor sai, cat si colegilor de breasla, sa clarifice anumite aspecte, sa felicite sportivii romani pentru rezultatele obtinute la diferite competitii, dar si ureze „La multi ani!” sarbatoritilor zilelor respective, de aceasta data Victor Ponta i-a ales ca destinatari directi ai mesajului sau de duminica pe pompieri.

Fiind Ziua Pompierilor, seful Guvernului s-a alaturat, astfel, presedintelui, dar si ministrului de Interne Oprea, precum si celorlalti demnitari care au transmis reprezentantilor breslei pompierilor mesaje cu acest prilej. Laudandu-le eforturile si multumindu-le pentru curajul lor, Victor Ponta le-a dedicat urmatoarea postare, pe contul sau oficial de Facebook: „La multi ani tuturor pompierilor! Va multumim tuturor pentru curajul, patriotismul si daruirea cu care va puneti de fiecare data in slujba cetatenilor si a valorilor nationale!”.

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger