AcasăPoliticaPedelistii vor sa-l ”remanieze” pe Liviu Dragnea

Pedelistii vor sa-l ”remanieze” pe Liviu Dragnea

Democrat-liberalii cred ca Liviu Dragnea este oaia neagra a Guvernului

Pentru ca afecteaza imaginea Guvernului, Liviu Dragnea ar trebui sa plece. Cel putin asa considera democrat-liberalii, care-l sfatuiesc pe premier sa scape cat mai repede de ministrul Dezvoltarii.

Democrat-liberalii cred ca Liviu Dragnea este oaia neagra a Guvernului

”Vizita”  vicepremierului la DNA le-a dat apa la moara adversarilor politici. ”Victor Ponta se pare ca nu a invatat nimic din ceea ce s-a intamplat cu Relu Fenechiu”, sustin pedelistii, care se declara surprinsi de incapatanarea cu care seful Executivului insista sa-l mentina in functie pe Liviu Dragnea. Mai mult, democrat-liberalii avertizeaza ca Romania va pierde la capitolul ”credibilitate”.  ”Pe mine, ca cetatean, ma ingrijoreaza faptul ca vicepremierul tarii are in spate probleme care pot sa afecteze actul guvernarii si credibilitatea. Romania depinde foarte mult de credibilitatea pe care o are in ceea ce priveste succesul politicilor economice, ori aceasta credibilitate este subminata, facuta praf, de un guvern care nu face decat sa mearga din gard in gard cu aceste probleme penale”, a afirmat prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, mentionand ca un guvern nu poate functiona daca are probleme cu justitia.

”Vorbim intotdeauna de o prezumtie de nevinovatie in ceea ce priveste aspectele juridice. In ceea ce priveste aspectele politice trebuie sa vorbim de o prezumtie de reputatie publica.  (…). Domnul prim-ministru Ponta a gresit grav acceptand pe lista Guvernului o serie de persoane care se bucura de prezumtia de nevinovatie, dar par a nu avea o buna reputatie din moment ce de ei atarna tot felul de lucuri din trecut”, a mai spus Predoiu. Comentariile adversarilor politici nu-l  afecteaza insa pe vicepremier, acesta afirmand in continuare  ca  este  curat ca lacrima. Si asta in conditiile in care DNA  a stabilit ca Dragnea a pus la punct un sistem intreg de influenta, la nivel national, prin care ar fi fraudat votul. ”Sunt nevinovat. Eu am organizat o campanie electorala pentru referendum si-atat”, s-a aparat ministrul Dezvoltarii.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger