AcasăPoliticaPedelistii se cearta pe prezidentiabili: "Ne trebuie un tip necrutator cu Antonescu!"

Pedelistii se cearta pe prezidentiabili: „Ne trebuie un tip necrutator cu Antonescu!”

Dintr-un singur foc, Victor Ponta se pune bine cu europenii si ii mai strica inca o jucarie amicului Crin Antonescu

Lipsa unui prezidentiabil de prima mana nu-i provoaca dureri de cap prim-vicepresedintelui PDL Dorin Florea. Motivul: candidatii vor da navala in PDL, imediat dupa ce partidul isi va rezolva problemele. Pesimist, Cristian Preda nu crede.

Spre deosebire de Cristian Preda (foto jos), pe Dorin Florea il doare-n cot de lipsa unui prezidentiabil al PDL
Cristian Preda

Convins ca asa stau lucrurile, Dorin Florea a facut publica reteta succesului pedelist: partidul trebuie sa identifice ”cerintele societatii”, sa dea ”raspunsuri de calitate” problemelor si sa astepte ”sa cada USL in cap”. Florea spune si ca nu intelege de ce trebuie identificat urgent un candidat puternic pentru prezidentialele din 2014: ”Nu ne doare capul de candidati acum. Vor veni si candidatii, nu ne facem probleme ca vor veni singuri”. Imun la optimismul emanat de Dorin Florea, Cristian Preda are in schimb adevarate migrene cand vede ca PDL nu are un prezidentiabil cu vana, capabil sa-l infrunte inca de pe acum pe Crin Antonescu.

Convins ca aceasta este solutia corecta de redresare a PDL-ului, Preda le cere colegilor sai de partid sa nu-i mai intretina lui Crin Antonescu ”narcisismul” si sa nu mai cocheteze cu liberalii in aceasta etapa. ”Orice vorba buna despre PNL venita dinspre PDL e o subminare a sanselor de relansare a principalului partid de Opozitie. Nu doar pentru ca PNL si PDL isi disputa electoratul de centru-dreapta, dar si pentru ca penelistii au un candidat la prezidentiale care are sanse mari doar fiindca e, deocamdata, singurul care-si asuma competitia. PDL are nevoie urgenta de un candidat care sa fie necrutator cu Antonescu, nu curtenitor si amabil”, insista Cristian Preda.

author avatar
Simona Badulescu
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger