AcasăPoliticaPedelistii, campanie interna pe spinarea lui Traian Basescu

Pedelistii, campanie interna pe spinarea lui Traian Basescu

Au trait multi ani in simbioza cu Traian Basescu si continua sa se agate de imaginea lui. De cand presedintele a afirmat ca nu va parasi scena politica, taberele din PDL isi disputa revenirea acestuia.

Aspirantii la sefia PDL se folosesc de imaginea lui Traian Basescu pentru a castiga puncte in partid

Motiunile, proiectele, solutiile pentru revigorarea partidului au trecut in plan secund, imediat dupa ce Traian Basescu a declarat ca nu are de gand sa se pensioneze odata cu incheierea mandatului de presedinte. Primul care a anuntat ca-l asteapta cu bratele deschise pe Basescu a fost actualul lider  democrat-liberal, Vasile Blaga.

Elena Udrea

”Daca va dori sa vina in PDL, indiferent cine va fi presedintele lui, eu cred ca va fi bine primit. Daca va dori sa aiba o alta optiune, eu nu stiu. Eu as astepta sa vina in PDL, daca va dori”, a afirmat presedintele PDL.

Monica Macovei

”Noi toti de aici am pornit in politica pentru ca am lucrat cu Traian Basescu si credem in el. Daca Traian Basescu vrea sa revina in politica, o sa revina la <<reformisti>>”, s-a grabit sa-l ”revendice”  pe presedinte si gruparea formata din Monica Macovei, Cristian Preda, Sever Voinescu etc.

Vasile Blaga

In plus, Monica Macovei a precizat ca Traian Basescu va reveni in politica doar pentru un proiect ambitios. ”Daca se va intoarce in politica nu se va intoarce decat pentru intarirea si consolidarea dreptei in care crede”, a explicat Macovei. ”Eu sustin parteneriatul cu presedintele Romaniei in acest moment in PDL, dar si dupa ce Traian Basescu isi va termina mandatul de presedinte. Este un parteneriat necesar pentru continuarea tuturor reformelor pe care le-au inceput impreuna Traian Basescu si PDL”, a subliniat si Elena Udrea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger