AcasăPoliticaPe Vlad Moisescu il trage ata la Antonescu

Pe Vlad Moisescu il trage ata la Antonescu

Daca vrea sa ingroape PSD-ul la alegerile din toamna, dreapta trebuie sa vina cu un candidat puternic. O spune Vlad Moisescu, proaspat membru PDL, care nu exclude ca viitorul prezidentiabil sa fie chiar Crin Antonescu.

Vlad Moisescu ii mai da o sansa fostului lider PNL

Dupa Andrei Chiliman, care si-a exprimat disponibilitatea de a colabora, de dragul dreptei unite, cu Crin Antonescu, a venit si randul lui Vlad Moisescu sa-i ridice mingea la fileu fostului lider PNL. Concret, democrat-liberalul a dat de inteles ca mult trambitata candidatura a lui  Klaus Iohannis nu este batuta-n cuie si ca oricand Antonescu poate sa vina tare din urma. „Prezidentiabilul va candida sub sigla celor doua partide. Fiecare formatiune va veni cu o propunere, care va fi testata. Candidatul unic nu este obligatoriu sa fie Klaus Iohannis. Va fi cel mai bine plasat candidat al celor doua partide. Fiecare partid isi da unu, doi candidati. Se face cercetarea sociologica si ordinea.

Crin Antonescu se pare ca a ramas in carti pentru prezidentiale

Cel de pe primul loc va fi candidatul unic. Sunt doua case de sondaje in fiecare partid, se asezoneaza, stabilesc metodologia si fac fiecare sondajul national. E un fel de numaratoare paralela. Asa s-a intamplat si in 2004”, a afirmat Moisescu, citat de dcnews. In context, democrat-liberalul a precizat ca  nimic nu e stabilit din capul locului si ca pe parcursul acestor cercetari sociologice pot aparea tot felul de surprize. „Ce pot sa va spun acum este ca domnul Catalin Predoiu a crescut in sondaje, domnul Klaus Iohannis este foarte bine pozitionat, trebuie studiata si tendinta de vot, trebuie vazut la Crin Antonescu daca s-a blocat declinul. E o situatie foarte interesanta”, a mai spus Moisescu, care a tinut sa sublinieze ca alianta PDL-PNL pleaca deja cu o baza de sustinere substantiala de peste 30%.

[poll id=”778″]

author avatar
National
806 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger