AcasăPoliticaPe Fenechiu l-au lasat nervii

Pe Fenechiu l-au lasat nervii

Zilele lui Relu Fenechiu in fruntea Ministerului Transportului sunt numarate. Stresat la gandul ca va ramane fara functie, liberalul nu s-a putut abtine si a sarit la gatul presei.

Relu Fenechiu si-a pierdut cumpatul in fata jurnalistilor

Termenul de astazi din dosarul ”Transformatorul”, precum si zvonurile ca penelistii au inceput deja sa-i caute un inlocuitor, l-au iritat peste masura pe Relu Fenechiu, ministrul canalizandu-si furia asupra reprezentantilor mass-media. ”Anumiti jurnalisti imi trimit aceleasi mesaje, sa le formuleze in fiecare zi altfel macar. De la un ziar, cineva mi-a trimis in fiecare zi, insistent, acelasi mesaj: „Va dati demisia?”.”Daca va doriti foarte mult acest lucru, cautati pe altul”, a afirmat ministrul Transporturilor. Mai mult, acesta a precizat ca nu are de gand sa dea satisfactie presei ostile. ”Nu demisionez!”, a conchis Fenechiu.

Partidul il lasa din brate

De partea cealalta insa, liberalii vorbesc pe la colturi despre sentinta care-l va infunda pe colegul lor. ”Nu prea vad cum sa scape. Eu am vazut dosarul si absolut nici unul din martori nu i-a fost favorabil. Mai rar asa ceva!”, a precizat un parlamentar PNL, citat de site-ul pesurse. Totodata, penelistii jura ca nu vor mai tine cont de indicatiile primite de la Crin Antonescu si nu vor mai  face zid in jurul lui Fenechiu. ”Este in joc imaginea partidului. Nu cred ca trebuie sa ne compromitem mai mult decat am facut-o pana acum. Daca instanta va da un verdict care nu ii va fi favorabil, Relu (Fenechiu – n.r) va trebui sa demisioneze. Mai bine sa plece singur, decat sa-l dea Ponta afara”, ne-a declarat un lider PNL.

author avatar
Adelina Ionicel
1.670 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger