AcasăPoliticaPe cine vede Ciolos potrivit pentru a prelua sefia Cancelariei primului-ministru

Pe cine vede Ciolos potrivit pentru a prelua sefia Cancelariei primului-ministru

Ciolos vrea sa sparga monopolul IT al lui Ghita cu ajutorul voluntarilor

Avand in vedere ca pe actualul numar unu in cadrul Cancelariei premierului l-ar vrea in fruntea Ministerului de Interne, drept succesor al ministrului demisionar Petre Toba, Dacian Ciolos a considerat ca seful sau de Cabinet ar avea atributele necesare pentru a veni in locul lui Dragos Tudorache.

Este vorba, practic, de o schimbare in cadrul actualei echipe  cu care Ciolos lucreaza la Palatul Victoria, avand in vedere faptul ca Paul Gheorghiu este directorul de Cabinet al primului-ministru, avand rang de secretar de stat. „La Cancelarie, in locul dansului, pentru ca si dansul ocupa in momentul de fata un post de ministru, (…) m-am gandit sa il propun pe domnul Paul Gheorghiu, care este in momentul de fata seful meu de Cabinet, care cunoaste mersul lucrurilor la Cancelarie, este cunoscut de toti ministrii si cred ca va face fata acestei sarcini pana la sfarsitul mandatului”, a anuntat Dacian Ciolos, in cursul diminetii de marti.

Ambele propuneri vor ajunge la Cotroceni, urmand ca seful statului sa se pronunte in privinta lor. In cazul in care primesc unda verde, urmeaza ca atat Tudorache, nominalizarea lui Ciolos pentru MAI, cat si Gheorghiu sa depuna juramantul si sa-si preia noile atributii.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger