AcasăPoliticaPe cine propune PSD pentru sefia Comisiei parlamentare de control a SRI

Pe cine propune PSD pentru sefia Comisiei parlamentare de control a SRI

Senatorul social-democrat Adrian Tutuianu a fost nominalizat de conducerea partidului din care face parte pentru a prelua sefia Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI.

Pana la momentul de fata nu se stie exact numele ales pentru sefia Serviciului de Investigatii Externe. Si nici daca se confirma varianta aparuta in spatiul public in ultimele ore, invocata inclusiv de sefa interimara a liberalilor, cum ca PSD-ul ar urma sa preia si sefia SIE.

De altfel, Turcan a invocat, orele trecute, de la Parlament, un protocol, conform caruia PNL-ului, principalul partid de opozitie, i-ar revini conducerea SIE „Au fost negocieri, atat intre PNL cat si celalalte partide. Exista, de asemenea, un protocol asumat de catre toate partidele parlamentare (…) PNL ii revenea presedintia SIE. (…) Cred ca PNL, care este al doilea partid ca marime in Parlament sa detina presedintia unei comisii speciale”, a declarat Turcan, liberala adaugand ca daca se va intampla astfel, propunerea pentru conducerea acestei Comisii este Cezar Preda. Ulterior, s-a aflat ca sefa PNL a avut o discutie cu liderul social-democrat.

sursa foto: Facebook/Adrian Tutuianu

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger