AcasăPoliticaPDL si PNL au reluat negocierile. Predoiu: Constructia, singura capabila sa duca...

PDL si PNL au reluat negocierile. Predoiu: Constructia, singura capabila sa duca la Cotroceni un presedinte

Catalin Predoiu

Reprezentantii democrat-liberalilor si cei ai Partidului National Liberal s-au asezat din nou, marti, la masa negocierilor. La finele discutiilor, doi dintre liderii PDL au anuntat ca sunt convinsi ca aceasta constructie e singura care ar putea sa dea noul lider de la Cotroceni.

Catalin Predoiu

Intrebat cu privire la denumirea pe care o va avea noua alianta, cei doi democrat-liberali au anuntat ca acest aspect nu e prioritar in cadrul discutiilor cu liberalii. „Despre nume nu s-a discutat nimic (…) Ceea ce este important pentru noi este sa construim bine acest proiect pentru Romania”, a precizat Catalin Predoiu.

Mai mult, reprezentantii democrat-liberalilor – Predoiu si Sorin Frunzavedre- au anuntat ca urmeaza sa fie conturat un profil ideal pentru candidatul comun al acestei aliante in vederea alegerilor prezidentiale.  „Aceasta constructie este singura capabila sa duca la Cotroceni un presedinte”, a punctat fostul ministru al Justitiei, anuntat de catre democrat liberali drept prezidentiabilul formatiunii, cel putin inainte de hotararea mai-marilor partidului de a se alia cu liberalii.

93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger