AcasăPoliticaPDL se declara satul de combinatii cu ”ungurenii”

PDL se declara satul de combinatii cu ”ungurenii”

Teapa pe care si-au luat-o cu ARD la scrutinurile din 2012 le-a fost prea de ajuns pedelistilor, care au decis ca vor merge de acum inainte singuri in alegeri.

Liderul PDL nu mai vrea aliante cu partide lipsite de zestre electorala

Apelul la refacerea unitatii dreptei mioritice, recent facut de Razvan Ungureanu, nu a avut ecou in PDL. Concret, Ungureanu doreste ca toate partidele de dreapta sa participe pe liste comune la europarlamentare si sa sustina un candidat unic la prezidentialele din 2014, dar propunerea nu le surade deloc democrat-liberalilor.

Cand vine vorba de candidatura la prezidentialele din 2014, prim-vicepresedintele PDL il trimite pe Razvan Ungureanu sa cante la alta masa
Fosta speranta a dreptei dambovitene bate in zadar la usa PDL

”E destul de complicat. Eu cred ca vom merge singuri la europarlamentare, pentru ca preocuparea noastra este PDL, reconstructia lui, recapatarea increderii electoratului in PDL”, a respins Vasile Blaga varianta listelor comune pentru PE. Liderul PDL nu vrea combinatii cu ”ungurenii” nici la prezidentiale: ”Nu vrem sa fim aroganti, dar vrem sa vedem fiecare formatiune politica (de dreapta-n.r.) ce prezinta la europarlamentare”. Respectiv cate voturi este in stare sa obtina, pentru ca PDL sa vada daca merita sau nu sa se incurce cu o noua alianta. ”Discutia este deschisa, vom discuta despre aliante la momentul oportun”, a expediat Blaga subiectul intr-un viitor incert. Mult mai transant, Liviu Negoita a tinut sa ucida din fasa speranta lui Razvan Ungureanu de a fi deveni unic prezidentiabil al dreptei. ”PDL va avea propriul candidat la Presedintie. PDL, subliniez! In campania interna a PDL, care se va demara in toamna, se pot inscrie si personalitati care nu fac actualmente parte din PDL, dar care nu sunt angajate politic. Domnul Ungureanu este angajat politic, are un partid”, a decretat Liviu Negoita.

[poll id=”502″]

author avatar
Simona Badulescu
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger