AcasăPoliticaPDL, sah cu Iohannis la PNL

PDL, sah cu Iohannis la PNL

Liberalii nu vor scapa ieftin din beleaua in care i-a bagat gura sloboda a lui Teodor Atanasiu. Si asta pentru ca pedelistii nici nu iarta si nici nu uita prea usor.

Presedintele Klaus Iohannis, arma cu care PDL vrea sa loveasca in PNL

Dupa ce „s-au tinut de nas” atunci cand au parafat fuziunea cu PDL, penelistii se tin acum de cap pentru ca nu stiu cum sa iasa din incurcatura provocata de sinceritatea lui Atanasiu. Ce-i drept, nici partenerii pedelisti nu dau semne ca sunt gata sa-i ajuta. Din contra, pe langa reprosurile obisnuite in astfel de cazuri, democrat-liberalii cauta sa-i bage pe liberali in gura lui Klaus Iohannis, numele presedintelui Romaniei fiind pomenit in mod intentionat in acest context. „Domnul Atanasiu, dar si ceilalti colegi de la PNL trebuie sa clarifice lucrurile in primul rand in fata electoratului, in fata oamenilor care au stat ore intregi la rand sa-l voteze pe presedintele Iohannis, pentru ca daca ce spune domnul Atanasiu a fost premeditat, inseamna ca cetatenii de fapt au fost pacaliti. Sa nu uitam ca fuziunea dintre PDL si PNL a fost semnata de catre domnul Iohannis, in calitate de presedinte al Partidului National Liberal. Nu pot sa-mi inchipui ca domnul Iohannis a semnat un document fara nici o valoare”, a declarat vicepresedintele PNL Sulfina Barbu.

Democrat-liberalii nu-i vor lasa pe liberali sa scape prea usor

„Prin declaratia de la Bistrita, domnul Atanasiu pare ca nu tine cont de semnatura presedintelui Romaniei”, a mai spus fosta pedelista, ingropandu-i in felul acesta si mai tare pe liberali.

Se cere demisia lui Atanasiu

Ca orice politician prins pe picior gresit, Teodor Atanasiu a ales sa pozeze in victima, precizand ca declaratiile sale „au fost scoase din context”. Desi explicatia nu i-a convins, fostii lideri PDL, in frunte cu Vasile Blaga, au preferat totusi sa inchida subiectul pentru moment. „Eu am pus foarte mult suflet in acest proiect „noul PNL”. La fel si domnul Klaus Iohannis, si domnul Crin Antonescu. Nu mi-a facut nicio placere sa citesc, pentru ca de auzit nu am auzit stenogramele respective. (…) Este un moment peste care va trebui sa trecem si sa invatam cu totii din el pentru ca acest proiect este extrem de important – noul PNL”, a afirmat Vasile Blaga. Mai putin tolerant decat seful sau de partid, europarlamentarul Traian Ungureanu i-a cerut lui Atanasiu sa se retraga din functiile politice pe care le detine. „Teodor Atanasiu trebuie sa demisioneze. De asemenea, ar fi de aflat ce cred Alina Gorghiu si Marian Petrache, martori la expunerea de la Bistrita, despre cugetarile lui. Teodor Atanasiu nu mai poate ramane in partidul pe care crede ca si l-a facut escrocand PDL. Nu mai e loc”, a precizat Ungureanu.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger