AcasăPoliticaPDL incearca sa scape de Oprescu

PDL incearca sa scape de Oprescu

PDL Bucuresti vrea sa-l debarce pe Sorin Oprescu din fruntea Primariei

Pedelistii bucuresteni incep sa stranga cele 450.000 de semnaturi necesare pentru demararea unui referendum de demitere a primarului general Sorin Oprescu.

PDL Bucuresti vrea sa-l debarce pe Sorin Oprescu din fruntea Primariei

”Sorin Oprescu este numele celui mai dezastruos primar pe care l-a avut Bucurestiul in istoria sa. Sorin Oprescu pentru Bucuresti este sinonimul lui Victor Viorel Ponta pentru Romania. Primul lui mandat poarta numele de “primarul panglicar“, pentru ca unicele proiecte la care a taiat panglica sunt cele gandite, finantate si muncite de primarul Adriean Videanu. Al doilea mandat al lui Sorin Oprescu poarta numele de „primarul faliment“, al unei Capitale jefuite si ruinate. Bucurestiul are nevoie de un primar, Sorin Oprescu nu e un primar, e un om profund incompetent si profund corupt”, acuza liderul PDL Bucuresti, Mircea Raicu.

Lista pacatele lui Oprescu nu se opreste insa aici, democrat-liberalii reclamand si reaparitia gropilor pe marile bulevarde, aducerea serviciilor publice ”in pragul colapsului”, reducerea investitiilor ”de la an la an” si punerea bucurestenilor in pericol din cauza nerezolvarii problemei cainilor maidanezi.

author avatar
Simona Badulescu
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger