AcasăPoliticaPDL ii da afara pe cei care au cochetat cu Miscarea Populara

PDL ii da afara pe cei care au cochetat cu Miscarea Populara

Democrat-liberalii sunt pusi pe fapte mari. Vor sa-si croiasca singuri drum prin politica si sa-i elimine din partid pe toti nostalgicii ”epocii Traian Basescu”.

Vasile Blaga vrea sa curete partidul de sustinatorii lui Traian Basescu
Partidul Miscarea Populara vrea sa transforme PDL-ul intr-o amintire

Strategia politica se pare ca nu este punctul forte al actualei conduceri a PDL, Vasile Blaga si apropiatii sai incercand sa opreasca hemoragia care a lovit partidul printr-o actiune de excludere in masa, informeaza site-ul pesurse.  Convinsi fiind ca transferurile catre alte partide si mai nou catre Miscarea Populara sunt orchestrate chiar din interiorul PDL, liderii democrat-liberali au ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa-i indeparteze pe toti sustinatorii presedintelui Traian Basescu.

Potrivit unor surse democrat-liberale, lista neagra al lui Vasile Blaga  este plina pana la refuz de nume importante ale partidului.  Mai mult, aceleasi surse sustin ca membrii BPN o au in vizor chiar pe mezina presedintelui, Elena Basescu. Culmea, demersul liderilor PDL nu numai ca nu strica apele celor care vor sa se alature Partidului Miscarea Populara, ba chiar le ofera acestora un statut de victima, numai bun in ochii alegatorilor. Intre timp, democrat-liberalii care au migrat deja in formatiunea prezidentiala au anuntat ca ravnesc la locul pe care PDL il ocupa in marea familie a popularilor europeni. ”Cand te numesti Miscarea Populara e clar ca nu ai doar afinitati cu PPE, te consideri deja o parte a lui prin doctrina adoptata, prin filosofia politica si prin valorile in care credem. Dialogul cu PPE va incepe o data cu constituirea filialelor noastre in diaspora”, au transmis reprezentantii PMP.

[poll id=”561″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.063 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger