AcasăPoliticaPDL a votat in favoarea unei aliante cu PNL. Blaga: Dorim construirea...

PDL a votat in favoarea unei aliante cu PNL. Blaga: Dorim construirea unui singur partid de centru dreapta

Vasile Blaga

Democrat-liberalii, prin vocea liderului Vasile Blaga, au anuntat, miercuri, faptul ca au decis sa colaboreze cu liberalii, si nu doar in vederea scrutinului din toamna, pentru sefia statului, ci si la alegerile de peste doi ani.

Vasile Blaga

Totodata, dupa sedinta Biroului permanent al PDL, in cadrul careia s-a votat in favoarea aliantei cu liberalii, Blaga a anuntat ca democrat-liberalii vor ca, in timp, sa se ajunga la un singur mare partid de centru dreapta in politica autohtona.  „Dorim sa colaboram cu termen scurt, mediu si lung, deci nu vom avea in vedere numai alegerile prezidentiale, ci alegerile locale si generale din 2016. Ba mai mult, dorim, in timp, construirea unui singur mare partid de centru dreapta in Romania”, a declarat liderul democrat-liberalilor.

Cat priveste numele candidatului pe care ar urma sa-l propuna cele doua partide pentru scrutinul prezidential din toamna, Vasile Blaga a raspuns ca, deocamdata, acest lucru nu a fost stabilit, dar ca si-ar dori ca acest candidat care sa intre in lupta pentru Cotroceni sa fie dat de PDL, respectiv Catalin Predoiu.

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger