AcasăPoliticaPavelescu si Lupu se bat pe fantoma PNTCD

Pavelescu si Lupu se bat pe fantoma PNTCD

Razboiul fratricid PNTCD-ist a reizbucnit sambata, cand Vasile Lupu si Aurelian Pavelescu s-au incaierat din nou pe partidul ajuns oale si ulcele.

AURELIAN PAVELESCU - Are ambitia de a prezida la nesfarsit un partid caruia electoratul i-a facut deja toate parastasele

Startul l-a dat Vasile Lupu, care s-a proclamat presedinte interimar dupa ce a anuntat ca Aurelian Pavelescu a fost suspendat din functie pe o durata de doi ani. Motivul: „masurile abuzive” luate de Pavelescu fara consultarea conducerii partidului. Tot Lupu a sustinut ca a fost deja programat si un congres, pe 17 octombrie, menit sa parafeze debarcarea rivalului din fruntea PNTCD.

VASILE LUPU - Fostul lider din vremurile de glorie ale partidului nadajduieste ca PNTCD e doar in moarte clinica si ca el l-ar putea reanima

De abia facute, afirmatiile lui Vasile Lupu au fost dezmintite de un comunicat al PNTCD-ului condus de Pavelescu, comunicat in care Vasile Lupu este acuzat de „manipulare grosolana” si presa de „preluarea fara o prealabila verificare” a informatiilor furnizate de Lupu. In plus, Aurelian Pavelescu ameninta ca va formula astazi, in numele PNTCD-ului, o plangere penala impotriva lui Vasile Lupu si a grupului de taranisti care l-a sustinut, „format, deasemenea, din persoane fara calitate”.

author avatar
Simona Badulescu
358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger