AcasăPoliticaPascu, avocatul lui Vanghelie

Pascu, avocatul lui Vanghelie

sursa foto: ziare.com

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu da credit scenariului conform caruia ”circul” de la Liceul Bolintineanu l-ar viza pe colegul sau de partid, Marian Vanghelie.

Ioan Mircea Pascu se teme ca nu cumva ancheta de la Liceul Bolintineanu sa urmareasca prinderea lui Marian Vanghelie pe picior gresit
Marian Vanghelie

Numele lui Marian Vanghelie a inceput sa fie vehiculat in scandalul iscat, in plin bacalaureat, la Liceul Bolintineanu, din cauza bac-ului luat de social-democrat chiar la acest liceu. Dupa ce s-a aflat ca profesorul (de religie) care colecta banii de la elevi este si angajat al primariei conduse de Vanghelie, numele acestuia din urma a inceput sa fie pomenit, mult mai apasat, de politicienii din opozitie. Care au lansat ipoteza ca Vanghelie ar fi, de fapt, cel vizat de ancheta cu tapurituri declansate la Bolintineanu. Iata ca, dupa numai trei zile, un social-democrat da dreptate vocilor din opozitie. ”Si daca tot circul de la Bolintineanu are ca tinta finala pe dl Vanghelie?”, se intreaba Ioan Mircea Pascu pe Facebook.

Intrebare care nu le pica bine social-democratilor, cata vreme un raspuns afirmativ ar insemna si ca pesedistii sunt aceia care vor sa-i puna pielea pe bat lui Vanghelie.

author avatar
Simona Badulescu
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger