AcasăPoliticaPas decisiv in cazul dosarului lui Ioan Oltean. Cauza face cale intoarsa...

Pas decisiv in cazul dosarului lui Ioan Oltean. Cauza face cale intoarsa la DNA

Ioan Oltean spune ca partidele de dreapta vor strange randurile pana la prezidentialele din toamna

Despre fostul parlamentar se poate spune ca a obtinut o victorie importanta in fata reprezentantilor DNA-ului, de vreme ce instanta a dispus trimiterea dosarului in care este acuzat de coruptie – mai precis de complicitate la abuz in serviciu – inapoi la procurori.

Ioan Oltean

Hotararea in cazul lui Ioan Oltean a fost luata marti, de catre magistratii de la Inalta Curte. Astfel ca dosarul ANRP in care atat fostul deputat, cat si ceilalti acuzati – printre ei Catalin Teodorescu, dar si Crinuta Dumitrean, fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor -va ajunge din nou pe masa procurorilor anticoruptie, la cateva luni de cand fusese deferit instantei. Cauza a ajuns la Inalta Curte in iulie 2016.

158 afisari

3 COMENTARII

  1. Te-apucă GREAȚA la cât sunt de plimbați și nejudecați la câte au făcut, indiferent de partide!

    • DACA NU STIAI AFLA ACUM CA BROSCOIU ESTE UNUL DINTRE ACOPERITI. ASTIA SUNT IN AFARA LEGII SI A NORMALITATII.

  2. Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: andrei.ghita94@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger