AcasăPoliticaPartidele s-au pus pe exterminarea europarlamentarilor care vorbesc alta limba

Partidele s-au pus pe exterminarea europarlamentarilor care vorbesc alta limba

Neavand de facut un guvern, PMP a avut timp sa-l excluda pe Cristian Preda

Cristian Preda a fost exclus cu acte-n regula din Partidul Miscarea Populara. ”Totul a fost improvizat, urmand umorile sefei”, a contratacat Preda.

Neavand de facut un guvern, PMP a avut timp sa-l excluda pe Cristian Preda

Eliminarea lui Cristian Preda s-a produs sambata, la Colegiul National al PMP convocat la Baile Tusnad. ”Propunerea de excludere este strict legata de activitatea si actiunile care au lezat statutul PMP”, a declarat, uterior, Clement Negrut, secretarul general al partidului. ”Excluderea mea din PMP e nestatutara. Nu am fost instiintat ca o asemenea chestiune se va afla pe ordinea de zi a organismelor care au discutat-o – Consiliul Executiv National din 17 noiembrie si Colegiul National de azi (sambata – n.r.). Nu mi s-a spus nici macar ca acestea se reunesc, desi eram membru in ambele. In consecinta, mi-a fost incalcat dreptul de a ma apara. E inimaginabil ca un partid membru al PPE sa procedeze asa. E mai rau ca la comunisti!”, a ripostat Preda. Culmea este ca aceeasi soarta era sa o impartaseasca si un europarlamentar PSD – Catalin Ivan.

Cătălin Ivan a evitat la milimetru excluderea

Care si l-a pus in cap pe Liviu Dragnea, plus intreaga Organizatie a femeilor din PSD. Din fericire pentru el, lui Ivan glontul doar i-a trecut pe langa tampla, liderii pesedisti preferand, ieri, sa se bata pe ministerele din Guvernul Ponta IV, nu sa scape de ”obraznicaturile” tinere din partid.

author avatar
Simona Badulescu
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger