AcasăPoliticaParlamentarii incearca sa se puna bine cu Vacaroiu

Parlamentarii incearca sa se puna bine cu Vacaroiu

In 2013 alesii erau zmei. Taiau bugetul Curtii de Conturi pe 2014 si refuzau sa aloce bani pentru aniversarea a 150 de ani de la infiintarea acestei institutii. Intre timp, dupa ce Nicolae Vacaroiu a pus de o colaborare fructuoasa cu procurorii anticoruptie, parlamentarii au fost loviti de o generozitate fara margini.

Politicienii i-au luat frica lui Nicolea Vacaroiu

Nicolae Vacaroiu a devenit peste noapte spaima demnitarilor. Asta dupa ce fostul presedinte al Senatului a livrat catre DNA rapoartele intocmite de subalterii sai, documente care reprezinta, in unele cazuri, principala munitie a procurorilor in lupta cu politicul. Prinsi in offside, alesii s-au gandit ca a venit momentul sa-l ia cu binisorul pe „nea Nicu” si sa-i puna la dispozitie toate cele necesare pentru organizarea unei reuniuni cu prilejul implinirii a 150 de ani de infiintarea Curtii de Conturi.

03.02.2014 - „National” scria despre colaborarea dintre Vacaroiu si DNA

Si uite asa Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat un memorandum prin care pune la bataie o sala de 450 de locuri, logistica, translatori si  tot ce se mai cade pentru ca Nicolae Vacaroiu si oapetii sai sa sarbatoreasca asa cum se cuvine.

author avatar
Victor Paun
1.215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger