AcasăPoliticaParlamentarii, calcati de hoti

Parlamentarii, calcati de hoti

Deputatii si senatorii cazati la hotelul Monte-Nelly din Capitala au fost victimele unor suti care au spart camera cu camera si au furat bani, haine si alte bunuri.

Desi puteau sa opteze pentru o alta varianta de cazare, multi parlamentari au preferat sa stea la Monte-Nelly

Incidentul a fost scos la lumina zilei chiar de unul dintre pagubiti, deputatul PSD de Maramures Calin Matei. „Am ajuns luni dimineata la Parlament si imi spun unii colegi: vezi ca la Monte-Nelly e prapad, e jale, e devalizat absolut tot. Nu puteam sa intru, decat dupa ora 13.00, in prezenta unui ofiter de politie. Oricate carti politiste ai citi, oricate filme ai vedea nu cred ca vreunul dintre dumneavoastra ati mai auzit ca un hotel intreg sa fie spart. S-a intrat in camere, s-a furat pe apucate. Mie mi-au furat o suma mica de bani si articole de ingrijire personala”, a povestit parlamentarul, mentionand ca, dupa stiinta lui, cel putin 45 de  senatori si deputati ar fi avut de suferit. Ulterior insa s-a aflat ca au existat si  parlamentari care au scapat  pentru ca, spre norocul lor, apucasera sa-si mute lucrurile din hotel.

Hotii au lasat prapad in urma lor, toate camerele fiind rascolite

„Nu s-au atins de televizoare, in schimb au furat laptopuri, telefoane si tablete”, a mai afirmat Calin Matei, precizand ca spargerea de la Monte-Nelly este „ciudata si interesanta”. Mai putin afectati de cele intamplate, alti parlamentari au ales sa faca haz de necaz, aratand ca este totusi mai bine sa-ti sparga hotii usa, decat sa o faca mascatii. O gluma care nu a fost gustata chiar de toti alesii, unii dintre ei sugerand ca jaful sa nu fi fost tocmai un jaf si ca hotii ar fi cautat mai degraba informatii, nu vreun castig usor.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger