AcasăPoliticaParchetul cere verificarea averii fostului presedinte. Reactia lui Basescu!

Parchetul cere verificarea averii fostului presedinte. Reactia lui Basescu!

Abia ce s-a aflat, pe surse, ce-i drept, faptul ca din directia Parchetului General s-ar fi formulat o sesizare catre Agentia Nationala de Integritate, in ceea ce priveste averea fostului lider de la Cotroceni, ca Traian Basescu a si facut cateva precizari pe acest subiect.

Nu au fost foarte multe lamuriri, pentru simplul motiv ca Traian Basescu a declarat, intr-o interventie pe care a avut-o in urma cu doar cateva minute, la Romania TV, faptul ca nu a fost instiintat oficial despre vreun astfel de demers. Si ca, drept urmare, pana sa afle ce si cum, se fereste sa dea prea multe declaratii. „Habar n-am, eu nu am nicio informatie in acest sens, voi vedea, in zilele urmatoare daca este ceva. (…) nu am nimic impotriva pentru o astfel de masura (…) deocamdata nu am aceasta informatie oficial si nu ma pot pronunta”, a subliniat liderul PMP.

Lamuririle i-au fost solicitate dupa ce Mediafax a anuntat, pe surse, faptul ca procurorii ar fi cerut unele verificari ale declaratiilor de avere ale lui Traian Basescu, in dosarul in care Acesta ar fi scapat de suspiciunea de spalare de bani. Dar in care s-ar disjuns o cauza privitoare la suspiciuni de fals in declaratii. Detalii AICI.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger