AcasăPoliticaPaleologu: Vasile Blaga, un factor de diviziune

Paleologu: Vasile Blaga, un factor de diviziune

Atata timp cat Vasile Blaga se afla la carma PDL, partidul nu are nicio sansa sa iasa din conul de umbra in care se afla in prezent. Cel putin asa crede deputatul Theodor Paleologu, care nu ascunde faptul ca Miscarea Populara reprezinta viitorul dreptei romanesti.

Theodor Paleologu, nemultumit de modul in care Vasile Blaga conduce PDL-ul
Vasile Blaga

In loc sa se atace reciproc, PDL ar trebui sa caute uniunea cu noul partid prezidential, a sustinut Paleologu, mentionand insa ca acest lucru nu poate fi realizat sub conducerea actualului lider democrat-liberal.” Intr-o logica sanatoasa, trebuie sa ne unim impotriva Guvernului USL, sa avem o lista comuna la alegerile europene, dar e clar, pe zi ce trece e mai clar ca Vasile Blaga nu e in stare sa unifice, ca este un factor de diviziune. Daca Eugen Tomac este presedintele noului partid Miscarea Populara este gratie atitudinii avute la Congresul din urma, atitudine confirmata in lunile care au urmat, aceasta excludere, marginalizare cu injuraturi, in stil romanesc, badaranesc, mitocanesc, a tuturor celor care nu l-au sustinut pe Vasile Blaga. Asa ca este rezultatul unei atitudini sinucigase, dupa parerea mea”, a mai spus deputatul PDL.

Aprecierile au fost facute chiar in ziua in care la tribunal au fost depuse actele pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara.  Cu acest prilej, presedintele PMP, Eugen Tomac, a precizat ca viitoarea formatiune isi doreste sa fie ”o adevarata voce de dreapta” si  ”o alternativa credibila la USL”.

author avatar
Adelina Ionicel
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger