AcasăPoliticaPaleologu ofera lectii de retorica la pret redus pentru tabara Blaga

Paleologu ofera lectii de retorica la pret redus pentru tabara Blaga

Pericolul de a fi eliminat din PDL pe motiv de delict de opinie l-a scos din sarite pe Theodor Paleologu. Care, in loc sa faca frumos pentru a fi iertat, ofera taberei Blaga lectii de bune maniere la pret redus.

Theodor Paleologu nu se lasa calcat pe bombeu nici atunci cand este amenintat cu excluderea din partid

Pentru inceput, Paleologu are grija sa-l „articuleze” pe Alin Popoviciu, colegul care l-a pus pe lista neagra alaturi de Cristian Preda, Teodor Baconschi si Sebastian Lazaroiu: „Inteleg ca domnul Alin Popoviciu, care aduce prejudicii partidului prin fiecare aparitie in mass media, va propune in sedinta BPN de luni excluderea mea din PDL”. Odata platita prima polita, Paleologu se autodeclara „un om pasnic, docil, cooperant”, care in niciun caz nu cauta „cu tot dinadinsul” sa fie dat afara din partid.

Dimpotriva, iar ca dovada de bunavointa ofera un discount de 30% din taxa pe care o incaseaza la cursurile sale pentru membrii echipei Blaga. „Avem cursuri de retorica, de diplomatie, de protocol si bune maniere, de etica politica, de psihologie si dezvoltare personala. Utilitatea lor mi se pare evidenta pentru orice persoana publica. Formula cursurilor este, in plus, foarte convenabila pentru oameni politici angrenati intr-o structura alienanta, deoarece vor putea interactiona cu persoane active si performante in viata reala: manageri, avocati, programatori, corporatisti, reprezentanti autentici ai acelei clase mijlocii despre care vorbim atat de mult in discursurile noastre”, detaliaza Paleologu. Iar intr-un ultim acces de bunavointa, Paleologu este gata sa-i dea un lustru si amicului Popoviciu: „Domnul Popoviciu crede ca partidul l-a facut om. Nu e deajuns. Sunt un educator iscusit: chiar si lui ii pot aduce un plus de umanitate si civilitate”.

[poll id=”522″]

author avatar
Simona Badulescu
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger