AcasăPoliticaPaleologu asista amuzat la ”ciolaniada” din PDL

Paleologu asista amuzat la ”ciolaniada” din PDL

Theodor Paleologu admira de la distanta lupta pedelistilor pentru un loc la europarlamentare

Pana sa se incaiere serios cu USL-ul, pedelistii se ”ciomagesc” pentru un loc eligibil la alegerile europarlamentare, sustine Theodor Paleologu.

Theodor Paleologu admira de la distanta lupta pedelistilor pentru un loc la europarlamentare

Lupta pentru ciolanul european il amuza nespus pe Paleologu. ”Un numar mare de membri BPN nu au fost alesi nimic, nu au niciun mandat popular, niciun fel de legitimitate electorala, dar vor si ei ceva. Sunt multi si vor toti pe lista la europene. Or, in contextul in care vor mai exista alte doua liste, doar patru candidati, in cel mai bun caz, vor intra in PE. Asa ca ciomageala pentru primele locuri este in toi. Va dati seama ce se detesta ei intre ei, membrii echipei Blaga? Cum vrea fiecare sa treaca in fata celuilalt? Eu imi vad linistit de cursurile mele, dar rad gandindu-ma ce ciomageala e in BPN pe locurile de la europene”, a descris el situatia.

Macovei si-a rezervat loc pe lista PDL

Monica Macovei si-a aranjat deja candidatura la PE

Si mai rau pentru pedelistii pretendenti la ”mana” Parlamentului European este ca Monica Macovei si-a exprimat dorinta de a candida pentru un nou mandat, iar Vasile Blaga este de acord. Contra diminuarii criticilor exprimate de Macovei la adresa actualei conduceri a PDL, dar asta e o alta poveste. Cert este ca Blaga a spus ca doar candidatii ”mai putin cunoscuti” trebuie sa-si prezinte propriile persoane si proiectele in organizatiile PDL, in vederea obtinerii unui loc pe lista partidului, nu si europarlamentarii veterani. Iar odata rezervat un loc pentru Macovei, ceilalti pedelisti doritori se ”ciomagesc” pentru doar trei locuri, daca luam de buna estimarea facuta de Paleologu.

author avatar
Simona Badulescu
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger