AcasăPoliticaPaleologu: "Ar fi catastrofal daca Iohannis ar fi declarat incompatibil"

Paleologu: „Ar fi catastrofal daca Iohannis ar fi declarat incompatibil”

Deputatul Theodor Paleologu a declarat ca favoritii sai la alegerile prezidentiale sunt Klaus Iohannis si Monica Macovei, desi el reprezinta Partidul Miscarea Populara.

„Mie mi se pare ca in momentul de fata Klaus Iohannis este candidatul de dreapta cel mai bine plasat in lupta pentru presedintia Romaniei. Totusi astept cu o anumita strangere de inima decizia in privinta incompatibilitatii”, a declarat Theodor Paleologu la Radio France International.

O decizie in privinta incompatibilitatii liderului PNL se va da pe 30 septembrie, cand Instanta Suprema va decide daca admite judecarea recursului formulat in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Iohannis de incompatibilitate.

„Ar fi catastrofal pentru dreapta romaneasca daca Iohannis ar fi declarat incompatibil. Ar fi un adevarat dezastru”, a declarat Theodor Paleologu.

Optiunile deputatului PMP in lupta pentru presedintie sunt cel putin interesante. Paleologu pariaza pe Iohannis si Monica Macovei, desi candidatul PMP la alegeri este nimeni alta decat Elena Udrea.

„Daca m-ar fi intrebat, as fi sfatuit-o pe Elena Udrea, ca prieten, sa nu se angajeze in aceasta competitie. I-as fi oferit argumente politice, argumente serioase, sa nu candideze la presedintie”, a spus Paleologu.

Deputatul PMP considera ca principalul obiectiv ar trebui sa fie „sustinerea cu orice pret a candidatului mai bine plasat care poate sa evite ajungerea lui Victor Ponta la Cotroceni”.

author avatar
Cristi Ionita
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger