AcasăPoliticaOvidiu Tender, despre arestarea Alinei Bica: M-a bucurat

Ovidiu Tender, despre arestarea Alinei Bica: M-a bucurat

Afaceristul a fost, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a discuta cu procurorii intr-o cauza mai veche, lasand sa se inteleaga ca prezenta sa nu are legatura cu vreo cercetare care sa o vizeze pe fosta sefa a DIICOT, Alina Bica.

Odata ce a iesit din sediul DNA, in jurul pranzului, Tender a explicat ca prezenta sa la aceasta institutie are legatura cu un avion despre care spune ca i-ar fi fost furat. „Sunt in calitate de reclamant, mi s-a furat un avion in urma cu cativa ani, am facut un denunt penal si am venit sa continuam investigatiile, intrucat vreau avionul sau banii”, a sustinut Tender, adaugand ca faptuitorul ar fi chiar vanzatorul american de la care a achizitionat aparatul de zbor.

Intrebat daca a apelat la fosta sefa a DIICOT sau daca aceasta din urma s-a oferit sa il ajute intr-un dosar, cum s-a vehiculat, Tender a raspuns: „Dumneaei s-a oferit sa ma aresteze, daca va aduceti bine aminte. (…) M-a ajutat ca sa ma aresteze, nu v-am spus?”.

Inainte de a urca in masina la bordul careia a plecat de la DNA, Ovidiu Tender a adaugat, intrebat in legatura cu faptul ca Bica a fost arestata: „M-a bucurat, m-a bucurat (arestarea ei-n.r)”.

Va amintim ca la sfarsitul saptamanii trecute in media s-a vehiculat, pe surse, ca Tender ar fi facut un denunt, la DNA, impotriva Alinei Bica, cu privire la mai multe actiuni pe care i le-ar fi dat, sub forma de mita, fostei sefe a DIICOT.

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger