AcasăPoliticaOvidiu Silaghi a primit binecuvantarea de la Antonescu pe Skype

Ovidiu Silaghi a primit binecuvantarea de la Antonescu pe Skype

Ovidiu Silaghi este tinut in sah de presedintele Basescu

Liberalul Ovidiu Silaghi are cale batuta spre Transporturi. Biroul Politic National a decis sa-l propuna pe deputatul PNL pentru postul ramas vacant dupa demisia lui Relu Fenechiu.

Ovidiu Silaghi este tinut in sah de presedintele Basescu

Programata la 12.00, reuniunea conducerii PNL a inceput cu o ora intarziere. Si asta pentru ca presedintele partidului, Crin Antonescu, care se afla intr-o ”vizita privata in SUA”,  a tinut sa-i bage-n videoconferinta pe membrii BPN. Instruiti bine de liderul lor, liberalii au votat in bloc pentru nominalizarea lui Silaghi. ”Hotararea a fost luata. Este hotararea PNL. Va fi comunicata partenerilor nostri ( din USL – n.r) care o vor comunica mai departe”, a afirmat prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis, mentionand ca presedintele Traian Basescu nu ar avea motive sa-l respinga pe Silaghi. Opinie intarita si de aspirantul la functia de ministru al Transporturilor. ”Nu cred sa aiba nimic impotriva (seful statului – n.r.) si este foarte bine ca se gandeste, pentru ca este un minister-pilot in Guvernul Romaniei si cea mai mare parte a fondurilor structurale europene sunt gestionate prin acest minister. Mi se pare absolut normal ca presedintele Romaniei sa se gandeasca bine”, a afirmat Ovidiu Silaghi. Despre variante de rezerva ale PNL, in cazul in care va fi respins ca propunere de seful statului, liberalul a spus ca acestea ”vor fi discutate dupa refuzul ipotetic”.

Relu Fenechiu se desparte cu greu de Ministerul Transporturilor

Fenechiu, in depresie

Prezent la sedinta,   fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a marturisit ca trece prin cea mai grea perioada din viata lui. ”Imi pare foarte rau ca am plecat de la minister, imi pare foarte rau ca am plecat in conditiile in care am plecat, pentru ca situatia mea si politica si familiala nu este cea mai fericita astazi. Daca vreti, trec prin cea mai grea perioada din viata mea si nu as dori nimanui sa treaca prin aceste clipe, mai ales atunci cand stii ca esti absolut nevinovat”, a declarat vicepresedintele liberal.

[poll id=”553″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger