AcasăPoliticaOrdonanta de abrogare a OUG 13, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de abrogare a OUG 13, publicata in Monitorul Oficial

La scurta vreme dupa ce in cadrul sedintei de urgenta convocate de catre premierul Sorin Grindeanu pentru duminica la ora 14 s-a decis abrogarea Ordonantei de Urgenta 13/2017, care aducea modificari Codului Penal si de Procedura Penala, actul normativ a si fost trimis la Monitorul Oficial.

O data ce a ajuns la MO, ordonanta de urgenta privind abrogarea OUG 13, care a iscat controverse si proteste de strada, a fost publicata in Monitorul Oficial. Acest lucru a fost certificat pe site-ul Monitorului.

Decizia vine la doar o zi, asadar, de cand premierul Grindeanu anunta ca se va cauta o solutie pentru ca prevederile OUG-ului in cauza sa nu intre in vigoare. „Nu vreau sa dezbinam Romania, Romania nu poate fi rupta in doua. Este ultima mea dorinta de a se ajunge la asa ceva”, spunea premierul Grindeanu sambata seara, la cateva ore de cand si seful PSD dadea un semnal similar.

In tot acest timp, insa, sunt oameni in strada atat in Piata Victoriei, cat si, mai nou, in zona Palatului Cotroceni. DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger