AcasăPoliticaOrdin pe sest in PSD: Scapati de liberali!

Ordin pe sest in PSD: Scapati de liberali!

Conform recomandarilor venite de la centru, pesedistii trebuie sa-i arunce pe liberali din caruta puterii, dar fara a recunoaste vreo clipa ca asta fac.

Din amicitia de odinioara dintre Crin Antonescu si Victor Ponta s-a ales praful

Social-democratii din teritoriu au aflat cu bucurie ca nu mai este nevoie sa-i inghita, cu nodurile de rigoare, pe liberali, ci este suficient sa mimeze pastrarea in viata a USL-ului. Uniune care mai horcaie doar pentru ca Antonescu si penelistii lui s-au hotarat sa ignore orice afront venit dinspre PSD, doar-doar or ramane la guvernare. Lasarea in ofsaid a liberalilor mai poate insemna si ca PSD-ul chiar coace la foc mare o noua majoritate, asa cum insista sa afirme unele voci. Varianta care, mai ales de cand cu numirile de la Justitie, face sa tremure bufantii liberalilor si ai pedelistilor intelesi intre ei sa puna de o noua alianta capabila sa matraseasca PSD-ul si sa guverneze in numele unei drepte facute pe picior si sprijinita de minoritati, UDMR si PPDD in Parlament. Plan dat peste cap de pactul Ponta – Basescu si intors contra PNL-ului de un PSD dornic de multa vreme sa rupa mariajul cu liberalii. Iar ca dovada ca roata politica s-a invartit si ca nu tot ce misca-n PDL este dornic sa se inchine PNL-ului, cei interesati sunt indemnati sa urmareasca atent evolutiile la zi ale pedelistului Gheorghe Stefan Pinalti, pentru a putea constata personal ca acesta lucreaza acum in favoarea PSD-ului. Motivat si de garantia (data de pesedisti) ca nimic rau nu i se va intampla, adauga gurile rele.

Gorjul lui Ponta l-a excomunicat deja pe Antonescu

O dovada concreta ca USL-ul a intrat in moarte clinica vine din Gorjul lui Victor Ponta. Zona in care liderul PSD local, Florin Carciumaru (care este si co-presedintele USL Gorj), afirma sec ca social-democratii din acest judet nu-l mai sustin pe Crin Antonescu la Presedintie: ”Deja am primit mesaje de acest gen. Mi-au spus: «domnul primar, si daca ma obligati nu-l mai votez pe acest om ca nu analizeaza corect modul cum a incercat domnul Ponta sa rezolve cu justitia»“. ”Nu are ce sa-mi faca mie domnul Ponta, sau eu, in calitate de presedinte de PSD Gorj, nu am ce sa-i fac membrului PSD din nu stiu ce comuna ca sa-l voteze pe domnul Antonescu ca presedinte”, a conchis in mod realist Carciumaru.

[poll id=”493″]

author avatar
Simona Badulescu
2.329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger