AcasăPoliticaOrban, unda verde de la BPN al PNL pentru a candida la...

Orban, unda verde de la BPN al PNL pentru a candida la Primaria Capitalei

Nu mai e nicio urma de dubiu – fostul ministru al Transporturilor intra in cursa pentru sefia Primariei Capitalei din partea liberalilor.

Odata ce numele sau a fost anuntat, zilele trecute, drept propunere de inlocuitor al lui Cristian Busoi in lupta pe care liberalii au in plan sa o duca pentru prima functie in cadrul Primariei Capitalei, Ludovic Orban mai avea de parcurs doi mici pasi pana sa ajunga sa fie sigur ca el va reprezenta PNL-ul in cursa pentru functia de primar al Bucuresitlor, la alegerile din 5 iunie.

Iar cel mai important dintre acestia a fost facut, luni la amiaza, cand a avut loc sedinta Biroului Politic National al formatiunii conduse de Gorghiu si Blaga. Mai clar fie spus, mai-marii PNL-ului si-au dat acordul ca Orban sa fie candidatul formatiunii la alegerile locale pentru Primaria Municipiului Bucuresti. Confirmarea a venit, in urma cu doar cateva minute, din directia formatiunii, care, printr-un scurt mesaj, a anuntat, pe pagina oficiala de pe o cunoscuta retea de socializare, faptul ca „prim-vicepresedintele PNL Ludovic ORBAN a fost, astazi, validat in unanimitate de Biroul Politic National al ‪‎PNL pentru candidatura la Primaria Bucuresti”.

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger