AcasăPoliticaOrban: Premierul si presedintele sunt pe blat

Orban: Premierul si presedintele sunt pe blat

Victor Ponta si Traian Basescu ”sunt bine intelesi” si se balacaresc doar de fatada, afirma convins liberalul Ludovic Orban.

Ludovic Orban nu crede in dusmania reciproca afisata de presedinte si premier

Orban ii acuza pe cei doi demnitari ca actioneaza in comun, ”sunt pe blat”, in vederea reducerii numarului de participanti la vot: ”Nu mai vor sa vina la vot oameni rationali care cauta idei si solutii, ci doar cei pe care-i mobilizeaza ei. Basescu si Ponta sunt angajati intr-un pact de coabitare care sta la baza tuturor intelegerilor subterane si nu are alt scop decat unul de natura electorala”.
Iar pentru a-si atinge scopurile, cei doi au deturnat practic campania electorala, inlocuind temele europene cu ”o balacareala ca la usa cortului, un scandal permanent intre presedinte si premier, un scandal jenant si rusinos pentru Romania, un scandal care nu s-a potolit nici macar in ziua vizitei lui Biden” – sustine deputatul PNL. In context, Orban a aruncat o sageata si spre PMP, noul partid prezidential care atenteaza la zona revendincata in mod traditional de PNL, cea de dreapta: ”Basescu nu face altceva decat sa mai adauge in lada de zestre saracuta a Elenei Udrea si a Elenei Basescu. Joaca rolul de luptator impotriva regimului PSD pentru a capacita voturi de la cei care nu il suporta pe Ponta. In realitate, si Ponta si Basescu sunt bine intelesi si de fiecare data cand a fost ceva important de impartit sau de negociat in interes comun au stiut, in spatele usilor inchise, sa-si rezolve problemele personale”.

author avatar
Simona Badulescu
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger