AcasăPoliticaOrban: Ponta, o marioneta. Propunerea Codrutei Kovesi, o tradare de neacceptat

Orban: Ponta, o marioneta. Propunerea Codrutei Kovesi, o tradare de neacceptat

Ludovic Orban a atacat decizia lui Ponta de a o propune pe Laura Codruta Kovesi in fruntea DNA. Liberalul sustine ca e vorba de o „tradare fata de interesul public” si ca, in opinia sa, Ponta „este egal” cu Traian Basescu.

Ludovic Orban

„Prin aceasta actiune, Victor Ponta se prezinta in situatia unei marionete de sforile careia trage Traian Basescu. Pentru mine, incepand de astazi, Victor Ponta este egal cu Traian Basescu”, a declarat Orban, intr-o interventie telefonica la Digi 24.

Liberalul a continuat spunand ca propunerea Codrutei Kovesi la sefia DNA „echivaleaza cu o tradare de neacceptat fata de vointa publica exprimata la alegerile din 2012”. De asemenea, Orban considera ca demersul lui Ponta pune in pericol relatia dintre PSD si PNL, si ca social-democratii ar trebui sa propuna un alt premier, in locul lui Ponta.

„Este o tradare fata de interesul public si un gest profund imoral si impotriva a ceea ce a sustinut Victor Ponta in ultimii cinci ani. Cred ca PSD-ul ar trebui sa-l trimita acasa pe Ponta si sa nominalizeze alt candidat de premier, pentru ca exista riscul ca PSD-ul si PNL-ul sa nu mai poata continua impreuna”, a mai precizat Orban.

Premierul Ponta a trimis CSM, miercuri dimineata, in calitate de ministru interimar al Justitiei, propunerile pentru sefii Parchetelor -Kovesi la sefia DNA si Tiberiu Nitu la Parchetul General.

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger