AcasăPoliticaOrban e de parere ca PNL trebuie sa sustina in continuare Codul...

Orban e de parere ca PNL trebuie sa sustina in continuare Codul fiscal

Primvicepresedintele liberalilor considera ca se impune ca partidul sa sustina in continuare noul Cod fiscal, proiect pe care, la mijlocul lunii trecute, presedintele Iohannis l-a retrimis Parlamentului, pentru reexaminare.

„In ceea ca ma priveste, (…) PNL trebuie sa sustina in continuare Codul Fiscal. Eu cred cu tarie ca Romania e intr-o situatie in care trebuie sa profite de oportunitatile pe care le are si sa ajute economia sa decoleze. Aceasta relaxare fiscala este o continuare a unor masuri anterioare”, si-a sustinut Ludovic Orban opinia, in cadrul unui interviu acordat B 1 TV.

Cat priveste decizia sefului statului de a retrimite legislativului, spre reexaminare, proiectul noului Cod fiscal, liberalul considera ca presedintele are o rezerva dintr-un anumit punct de vedere, legat de Executiv, si nicidecum de masurile cuprinse de actul normativ in cauza.

„Cred ca rezerva presedintelui Iohannis pleaca de la neincrederea in Guvern, nu de la faptul ca masurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economica”, a afirmat Ludivoc Orban, care, totodata, si-a exprimat o temere in privinta social-democratilor si a fostului lor lider. „Temerea mea este ca Victor Ponta si PSD nu actioneaza decat din considerente electorale”, a conchis fosutl ministru.

Va remintim ca presedintele Iohannis a retrimis Codul fiscal catre Parlament pe 17 iulie si ca, in intervalul 24-26 august proiectul urmeaza sa fie reanalizat si revotat in cele doua Camere, inainte de a ajunge din nou la Cotroceni, pentru promulgare.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger