AcasăPoliticaOrban da ochii cu procurorii anticoruptie si in prima zi a acestei...

Orban da ochii cu procurorii anticoruptie si in prima zi a acestei saptamani

Ludovic Orban a venit din nou la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie. Este a treia vizita a fostului candidat al PNL la Primaria Capitalei la DNA, in doar cateva zile.

UPDATE 12.30: Ludovic Orban a anuntat, la plecarea de la DNA, ca a decis sa conteste controlul judiciar, mai exact anumite restrictii prevazute de masura dispusa, in urma cu exact o saptamana, de procurorii anticoruptie, pentru un interval de 60 de zile. „Eu consider ca este o masura care nu este necesara, sunt un om care a respectat totdeauna legea. (…) Nu am de gand sa parasesc tara (…) sa fac nimic care era in restrictiile care erau in controlul judiciar”, a explicat liberalul motovul pentru care a facut acest demers.

–––

Dupa ce in urma cu exact o saptamana a aflat ca a intrat in vizorul anchetatorilor DNA, si ca pe numele sau a fost inceputa urmarirea penala, iar in urma cu patru zile a ajuns la sediul procurorilor, de pe Stirbei Voda, dupa o prima oprire la politie, ulterior plasarii sub control judiciar pentru 60 de zile, Ludovic Orban a intrat din nou in sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, de aceasta data luni cu scurta vreme inainte de ora 11.

Inainte sa ajunga sa discute cu procurorii, liberalul a spus ca prezenta sa in fata reprezentantilor DNA are legatura cu dosarul in care procurorii au inceput urmarirea penala pe numele sau. „Am spus ca voi colabora cu organele de ancheta si voi contribui la aflarea adevarului”, a precizat Ludovic Orban.

author avatar
Cristina Stefan
69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger