AcasăPoliticaOrban: Basescu va ajunge pe mana procurorilor

Orban: Basescu va ajunge pe mana procurorilor

Ludovic Orban crede ca Basescu ar trebui sa raspunda pentru faradelegile petrecute in cei zece ani in care s-a aflat la Cotroceni

Ludovic Orban este gata sa puna prinsoare cu oricine ca Traian Basescu va deveni repejor un client fidel al procurorilor anticoruptie.  Bratul lung al justitiei trebuie sa-l scuture bine si pe fostul presedinte, declara cu toata convingerea prim-vicepresedintele PNL.

Ludovic Orban crede ca Basescu ar trebui sa raspunda pentru faradelegile petrecute in cei zece ani in care s-a aflat la Cotroceni

In timp ce Traian Basescu spune ca a venit vremea sa-si apere mandatul, Orban sustine ca fostul sef al statului ar trebui sa plateasca tocmai pentru acest mandat. „Pana sa-si mai dea cu parerea despre evolutiile politice din Romania, Traian Basescu trebuie sa raspunda pentru ceea ce a facut in perioada in care a fost presedinte”, a afirmat Ludovic Orban intr-un interviu  pentru RFI. In context, liberalul a precizat ca recentele scandaluri de coruptie se vor rasfrange si asupra lui Traian Basescu.

Traian Basescu nu accepta ca mandatul sau sa fie contestat

„Cred ca in perioada care va urma este imposibil ca foarte multe dintre dezvaluirile despre sistemul de putere oculta care a functionat in regimul Basescu sa nu-l afecteze si pe Traian Basescu. Cred ca in curand, Traian Basescu va trebui sa se prezinte si sa dea explicatii in fata procurorilor si judecatorilor, in aproape oricare dosar legat de puterea prezidentiala. Dar sunt oricum multe dosare care sunt repuse pe rol, ca urmare a disparitiei imunitatii presedintelui”, a conchis Orban.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
617 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger