AcasăPoliticaOprisan: PSD va ramane un partid solid, puternic si unit

Oprisan: PSD va ramane un partid solid, puternic si unit

Marian Oprisan

Liderul filialei vrancene a PSD-ului si, totodata, unul dintre social-democratii cu nume grele in partid a mizat, la randul sau, inainte de debutul sedintei in cadrul acreia se va alege presedintele interimar al formatiunii, respectiv persoana care va conduce partidul pana la viitorul Congres, pe ideea de unitate a partidului.

Marian Oprisan

PSD-ul „va ramane un partid solid, puternic si unit”, a insistat Marian Oprisan, la finele unei intrevederi avute in biroul presedintelui Camerei, social-democratul Zgonea, discutie la care au participat o serie de nume cunoscute din partid, printre cei prezenti fiind si Victor Ponta.

Inainte de a sublinia acest aspect, fostul presedinte al Consiliului Judetean Vrancea a tinut sa evidentieze si aportul pe care il au, la nivel valoric, si liderii locali ai Partidului Social Democrat. „Forta PSD sta in continuare in suma liderilor de valoare pe care ii are atat local cat si la nivel central”, a afirmat Oprisan, ferindu-se sa spuna care crede ca va fi decizia social-democratilor prezenti la sedinta, conchizand ca „va hotari Comitetul Executiv”.

78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger