AcasăPoliticaOprisan, martorul lui Dragnea

Oprisan, martorul lui Dragnea

Marian Oprisan baga mana-n foc pentru corectitudinea lui Liviu Dragnea

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, face front comun cu Liviu Drganea, convins fiind ca acesta nu a incalcat legea la referendumul din 2012.

Marian Oprisan baga mana-n foc pentru corectitudinea lui Liviu Dragnea

Audiat in calitate de martor in dosarul care-l vizeaza pe presedintele executiv al PSD, Oprisan a sustinut ca nu i s-a cerut niciodata sa faca vreun lucru ilegal. „Domnul Dragnea, din punctul meu de vedere, n-a facut nicio eroare, nu a incalcat nicio dispozitie legala. Nu mi-a cerut nimic ilegal. Nu mi-a facut nicio sugestie in sensul de a ma comporta in vreun fel, iar tot ce mi-a cerut a fost aceea de a-mi face datoria. Utilizarea acelei aplicatii informatice nu putea frauda scrutinul”, a declarat seful CJ Vrancea, precizand ca, in ziua referendumului, a primit doar indicatii uzuale vizand buna desfasurare a votului.

Liviu Dragnea

„Va spun cu toata responsabilitatea, ca un om cu experienta necesara in administratie, in organizare si in politica…, cu exceptia erorilor, voite sau nevoite, ale unor reprezentanti ai unor sectii de votare, acest dosar este o jignire la adresa magistratilor din Romania, este un dosar politic”, a conchis Marian Oprisan. Un alt social-democrat dispus sa garanteze pentru Liviu Dragnea este chiar Victor Ponta care, desi nu a fost citat pana acum, spune ca este gata sa mearga la Inalta Curte de Casatie si Justitie. „Imediat ce ma anunta avocatul, ma duc cu toata inima pentru ca stiu foarte bine ce s-a intamplat atunci si stiu foarte bine ca nu a fost nicio lovitura de stat, ca nu a fost nicio frauda”, a precizat presedintele PSD.

author avatar
Adelina Ionicel
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger