AcasăPoliticaOprescu si-a facut campanie la Congresul PSD

Oprescu si-a facut campanie la Congresul PSD

Cu prilejul Congresului PSD, Sorin Oprescu a facut o scurta incalzire pentru prezidentiale

Invitat la Congresul PSD, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si-a pregatit terenul pentru o  viitoare candidatura  in 2014.

Cu prilejul Congresului PSD, Sorin Oprescu a facut o scurta incalzire pentru prezidentiale

In fata ”poporului PSD”, Sorin Oprescu a vorbit ca un adevarat prezidentiabil.  ”Nu avem voie sa dezamagim. E sansa noastra impreuna de a schimba Romania in bine. Nu cred, asa cum vor unii s-o creada, intr-o Romanie neagra, fara suflet, umilita. Toti avem nevoie de o renastere nationala, de un nou inceput”, a afirmat primarul Capitalei, in aplauzele salii.

”Nu cred ca mai avem timp de pierdut. Romania nu-si poate permite asa ceva, prea mult aceasta tara a stat pe loc, prea multi ani am fost prizonieri in capcana dispretului, ignorarii si sfidarii interesului public. Prea multi ani a fost afectata profund, grav si distructiv modernizarea si dezvoltarea tarii, sufocata de incompetenta, indolenta, lacomie si un tip de gandire mediocru, incoerent, contradictoriu si adesea conflictual, pagubos pentru cei multi si avantajos insa doar pentru unii”, a mai spus Oprescu, primarul tinand sa sublinieze ca PSD este ”un partid de presedinti”.

author avatar
Adelina Ionicel
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger