AcasăPoliticaOprescu ramane internat la Universitar, pentru investigatii

Oprescu ramane internat la Universitar, pentru investigatii

Adus in cursul zilei trecute, cu o duba, din Arestul Politiei Capitalei la Spitalul Universitar din Capitala, Sorin Oprescu, primarul suspendat al Bucurestilor, a fost supus deja mai multor investigatii de natura medicala.

In conditiile in care avocatii politicianului au sustinut ca, dupa ce a fost arestat preventiv, starea sanatatii lui Oprescu s-a deteriorat vizibil, acesta din urma suferind de diabet si acuzand probleme cardiace, specialistii de la Universitar au inceput, inca de sambata, testele.

Trebuie precizat, insa, ca tot specialistii au explicat faptul ca aceste proceduri menite sa le ofere specialistilor o imagine clara si cat mai completa a problemelor de sanatate pe care le acuza actualul pacient Oprescu- fost director al unitatii medicale in cauza- necesita timp pentru a fi efectuate.

Drept urmare, din cate a precizat profesorul doctor Mircea Cinteza, seful sectiei de Cardiologie de la Spitalul Universitar din Capitala, Sorin Oprescu va mai ramane internat. „La boala de care sufera este necesara o investigatie ceva mai complexa, care se numeste coronarografie. Dupa cate stiu de la medicul de garda (…) acest lucru va fi facut in urmatoarele ore sau zeci de ore”, a precizat medicul, la Digi 24.

Oprescu se afla intr-o rezerva a spitalului, sub supravegherea specialistilor, dar si sub paza oamenilor legii, iar singurele persoane care pot intra in incinta sunt cadrele medicale. Situatia se va mentine pana cand primarul suspendat al Capitalei va reveni in Arestul Politiei Capitalei, asa-numitul „Beci Domnesc”, unde a fost tirmis de magistrati, la propunerea procurorilor DNA, care il acuza de luare de mita.

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger